Energie besparing

Bespaar ook op jouw vaste lasten

Wij als Bespaar Advies de Jong werken samen met alle energieleveranciers. 80% van de Nederlanders betaald teveel voor zijn of haar energierekening. Daarnaast zullen wij als Nederlanders de komende jaren alleen maar meer gaan betalen voor ons gas en stroom. Gevolg hiervan is dat steeds meer mensen onbewust moeten bij betalen in plaats van geld terug krijgen op de jaarrekening. In verband met de aardbevingen in Groningen halen we nu minder gas uit Groningen en meer gas uit het Buitenland. Logisch gevolg is dat het gas uit het buitenland ook nog eens een behoorlijk stuk duurder is.

Wij helpen ondernemers en consumenten om op basis van het verbruik de goedkoopste energieleverancier uit te zoeken. Naast de prijs houden wij uiteraard ook rekening met duurzaamheid en kwaliteit van service. Echter is de kwaliteit voornamelijk de verantwoordelijkheid van de netbeheerder, waardoor vrijwel al onze klanten voor de prijs kiezen. Bovendien heeft u als klant naast de klantenservice van de leverancier ook uw eigen persoonlijk adviseur die u met al uw vragen kan helpen.

Onze voordelen

Wij bieden een totaaloplossing voor de klant.

Eerlijk & helder

WIj houden de markt voor u in de gaten. Als de prijzen omhoog gaan gaat u niet mee met de prijsverhogingen, dalen de prijzen dan daalt u wel mee.

Persoonlijke adviseur

1 aanspreekpunt voor al u vaste lasten. U als klant heeft uw eigen aanspreekpunt die al uw vragen kan beantwoorden.

Jaarlijkse besparing

Wij regelen de deal die het beste bij u past. Gemiddelde besparing ligt op zo’n 200 tot 400 euro per jaar.

Onafhankelijk advies

Het maakt ons niet uit bij welke leverancier u klant word. Als u tevreden bent als klant zijn wij tevreden met ons advies.

Interesse in meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk vrijblijvend advies. Je kan onderstaande formulier gebruiken, dan nemen wij contact met u op.

Copyright 2018 - Bespaaradvies de Jong